2 persoons huisje Ardennen

Boek hier je 2 persoons huisje Ardennen

Wie een 2 persoons huisje Ardennen zoekt, goedkoop of juist luxe, vindt hier het grootste en meest betaalbare aanbod. Ook voor een huisje Ardennen 2 personen met wellness faciliteiten en hond. Boek een particulier huisje Ardennen of ga voor een aanbieding of last minute op een vakantiepark. Een 2 persoons Natuurhuisje Ardennen is zeker ook niet verkeerd.

heerlijke huisjes ardennen banner

Huisje huren Ardennen 2 personen, veel betaalbare mogelijkheden.

Niet te veel betalen voor je twee persoons huisje Ardennen? Dat is zeker mogelijk. Maak gebruik van de aanbiedingen en vergelijk. Kijk bijvoorbeeld naar de mogelijkheden bij Center Parcs.

Romantische vakantie Ardennen

Huur een 2 persoons huisje Ardennen met open haard en, of bubbelbad, hottub, spa of jacuzzi. Voor een romantisch weekendje weg of romantische vakantie Ardennen. Genieten van de natuur, wellness en al het goede wat de Ardennen te bieden heeft.

Groot aanbod 2 persoons huisjes Ardennen

Wie een luxe of goedkoop huisje Ardennen voor 2 personen zoekt, zit hier goed. Op deze site vind je het grootste aanbod 2 persoons huisjes Ardennen. Meestal privé bezit en soms op een vakantiepark Ardennen. In deze vrijstaande huisjes Ardennen zijn huisdieren veelal toegestaan. Met groot aanbod wellness huisjes Ardennen. Een wellness huisje Ardennen is een vakantiehuisje met één of meerdere wellness faciliteiten. Elders op deze pagina vind je uitgebreide informatie én aantrekkelijk aanbod.

Romantische huisjes Ardennen 2 personen

Een huisje Ardennen voor twee personen huren in verband met een romantisch weekendje weg, korte vakantie of relax reisje? Huur dan een wellness huisje Ardennen en dan bij voorkeur met open haard of sfeerhaard. De combinatie van de unieke sfeer van de Ardennen, een open haard en de sauna, hottub of jacuzzi zorgen zeker voor een vleugje nostalgie en romantiek. Geniet van elkaars gezelschap, een goed glas wijn en de mogelijkheid samen te relaxen en in een fijne wellness voorziening. Ideaal voor een geweldig weekend Ardennen.

romantisch proosten voor de open haard

Huisjes Ardennen met zwembad

Wie een 2 persoons huisje Ardennen met zwembad zoekt, is meestal aangewezen op het huren van een huisje of chalet op een vakantiepark Ardennen. Daar zijn diverse mogelijkheden en soms ook als last minute Ardennen. Daarnaast zijn er wat particuliere huisjes Ardennen te huur met privé zwembad maar dat zijn meestal 2, 4, 6 of 8 persoons huisjes Ardennen. Je vindt alle huisjes Ardennen met zwembad hier.

2 persoons huisje Ardennen met hond

In een groot aantal huisjes Ardennen voor 2 personen zijn huisdieren zoals honden toegestaan. Meestal zijn er per huisje of chalet Ardennen 1 of 2 honden welkom. Dat is het geval, 2 honden toegestaan, in deze huisjes met hond Ardennen. In een aantal particuliere huisjes Ardennen worden 3 of 4 honden toegelaten. Wel gelden er altijd regels voor de honden en betaal je meestal een tarief per hond per nacht. In deze huisjes Ardennen worden tenminste 3 honden toegelaten.

   vakantie met hond Ardennen

   Huisjes Ardennen met omheinde tuin.

   Een 4 of 2 persoons huisje Ardennen met omheinde tuin huren? Dat is zeker mogelijk. Wij hebben de mooist gelegen huisjes Ardennen met afgesloten of omheinde tuin geselecteerd. Ideaal voor een vakantie Ardennen met de hond.

   Huisjes Ardennen waar honden niet worden toegelaten

   Huisdiervrij huisje Ardennen huren?Je kunt ook een 2 persoons huisje Ardennen huisdiervrij huren. In tegenstelling tot huisjes Ardennen met hond, worden hier géén huisdieren toegelaten. Van groot belang voor mensen die bijvoorbeeld problemen met hun luchtwegen hebben of niet tegen honden haren of de lucht van huisdieren kunnen. Overigens is een huisje Ardennen zonder huisdieren sneller en gemakkelijker schoon te maken.

   hond in het zonnetje in een omheinde tuin

   Rookvrije huisjes Ardennen

   Indien je zelf niet rookt, is het niet aangenaam om in een huisje Ardennen vakantie te vieren waar eerder gerookt werd. De rooklucht gaat in de meubels en gordijnen zitten. Je ruikt het bij binnenkomst in het huisje direct. Gelukkig zijn er ook rookvrije huisjes Ardennen te huur met een ruim aanbod voor 2 personen.

   Huisje Ardennen 2 personen met privé sauna huren

   Een huisje Belgische Ardennen met privé sauna huren? dat kan en is zeker voor de herfstvakantie, Kerstvakantie en voorjaarsvakantie een goed idee. Een sauna in je 2 persoons huisje Ardennen voegt echt wat toe. Dat geldt voor zowel de huisjes Ardennen met Finse sauna als infrarood sauna. As je er in slaagt een vakantiehuisje Ardennen met sauna en bubbelbad of hottub te huren, is het helemaal genieten en dat geldt ook voor een huisje met sauna en open haard. Niet alleen in de Ardennen uiteraard maar overal waar de natuur uitbundig is en waar je fijn vakantie kunt vieren.

   2 persoons huisjes Ardennen met hottub

   Een hottub geeft weer een heel andere ervaring dan een jacuzzi of bubbelbad. En al helemaal als het een originele hottub is, die hout gestookt is. Zeker ook geschikt voor een romantisch weekendje weg Ardennen. Op deze site vind je diverse huisjes Ardennen met hottub. Sommige van deze 2 persoons wellness huisje Ardennen hebben ook de beschikking over een ligbad, een whirlpool of infraroodsauna.

   Natuurhuisje Ardennen 2 personen huren

   De meeste huisjes Ardennen zijn “Natuurhuisjes”. Deze vakantiehuisjes Ardennen zijn in 9 van de 10 gevallen helemaal vrijstaand, liggen midden in de natuur en zijn bijna altijd particulier eigendom. Zo een Natuurhuisje Ardennen kan ook een luxe huisje zijn, met sauna, bubbelbad en omheinde tuin bijvoorbeeld. Het belangrijkste kenmerk van een 2 persoons natuurhuisje Ardennen is dat deze rustig gelegen is en sfeervol. Vaak met open haard of houtkachel. Wist je overigens dat “natuurhuisje” de organisatie achter deze Natuurhuisjes voor ieder verhuurd huisje bomen aanplant? Als jij via Natuurhuisje een huisje of chalet Ardennen huurt, draag je dus ook bij met de aanplant van nieuwe natuur!

     schotse hooglander in Coo Ardennen

     Last minute huisje Ardennen 2 personen huren

     Wie een goedkoop huisje 2 personen Ardennen zoekt, heeft diverse mogelijkheden. Eén daarvan is het boeken van een last minute Ardennen midden in de natuur. Omdat het aanbod 2, 3 en 4 persoons huisjes Ardennen groot is, is er altijd wel een aantrekkelijke last minute te vinden. En, groot voordeel van een autovakantie Ardennen, je kunt zo een last minute vakantiehuisje meestal nog tot 1 dag voor vertrek boeken. Hoe korter voor vertrek je een 2 persoons, last minute huisje Ardennen boekt, hoe hoger in theorie de korting. In de praktijk worden last minute vakantiehuizen Ardennen al weken voor de beschikbaarheid als “last minute” aangeboden.


     Huisjes Ardennen aan het water

     Wie denk dat de Ardennen alleen worden gekenmerkt door bossen en heuvels heeft het mis. In de Ardennen vind je rivieren, meren en andere wateren waar je kunt recreëren. Zo is het ook mogelijk een huisje Ardennen aan het water te huren, ook voor 2, 4 of 6 personen. Een vakantie Ardennen aan het water biedt extra recreatie mogelijkheden, zeker als je huisje Ardennen voorzien is van een vissteiger, visvlonder of aanlegsteiger voor een boot, roeiboot of sloep. Je kunt via deze site zeker ook huisjes Ardennen aan het water met vismogelijkheid vinden.

     kajakken in de Ardennen

     Niet op een vakantiepark

     Misschien had je dit niet verwacht maar het grootste aanbod huisjes Ardennen ligt niet op een vakantiepark. Dat houdt in dat je daar de grootste kans van slagen hebt een 2 persoons romantisch huisje Ardennen te huren.

     Vakantieparken Ardennen

     Liever een 2 persoons huisje op een vakantiepark Ardennen huren? Niet alle vakantieparken Ardennen hebben een aanbod 2 persoons vakantieverblijven maar als je een accommodatie voor twee personen op zo een park zoekt, kan je ook een 4 persoons huisje Ardennen huren. Het voordeel van het huren van een huisje, chalet of bungalow Ardennen op een vakantiepark is dat je van de voorzieningen van dat park gebruik kunt maken. Een mogelijk nadeel is minder privacy. Gelukkig heb je de keuze bij het boeken van een huisje Ardennen voor twee. Je kunt ook voor een romantisch huisje Ardennen kiezen of juist voor een luxe woning met terras, buitenkeuken en wifi. Welk 2 persoons huisje jij in de Ardennen ook zoekt, je vindt die gegarandeerd hier.


     Rolstoel vriendelijk huisje Ardennen huren

     De Ardennen zijn niet de beste plek voor een rolstoelvakantie. Dat komt met name door het heuvelachtige karakter van het landschap en het feit dat er nauwelijks rolstoel geschikte vakantiehuisjes Ardennen beschikbaar zijn. Er zijn echter wel degelijk mogelijkheden voor een rolstoelvakantie België en bijvoorbeeld een aangepast huisje 2 personen Belgische kust of Belgisch-Limburg te huren. Hier vind je aangepaste vakantiehuisjes België. Ook als je een accommodatie voor een gehandicapten vakantie België zoekt.

     mindervalide man met kleinkinderen en hond

     2 persoons huisje Ardennen te beklemmend?

     Ga je met 2 personen een vakantie, weekend of midweek Ardennen boeken maar vind je een huisje Ardennen met 1 slaapkamer te krap en benauwd? Je kunt met 2 personen natuurlijk ook een huisje Ardennen voor 4 personen huren. Meestal met 2 of 3 slaapkamers en extra ruimte en privacy. Gewoon een fijner gevoel!

     Center Parcs in de natuur banner