Huisje Ardennen 6 personen

Boek hier een huisje Ardennen 6 personen en tenminste 3 slaapkamers.

Je kunt ook een 6 persoons huisje Ardennen huren met 4 of 5 slaapkamers. Kijk dan bij het aanbod 8 persoons huisjes Ardennen.

heerlijke huisjes ardennen banner

Welke faciliteiten moet jouw huisje Ardennen 6 personen hebben?

Akkoord, je zoekt een vakantiehuisje Ardennen voor 6 personen en tenminste 3 slaapkamers. Maar wat zoek je nog meer? Een 6 persoons huisje Ardennen met 3 slaapkamers en privé sauna? Of een open haard en ligbad in je huisje of chalet Ardennen? Via het zoekfilter op deze pagina kan je vakantiehuisjes Ardennen 6 personen zoeken die aan jullie wensen voldoen. Een vrijstaand huisje Ardennen midden in de natuur met overdekt terras, hottub en buitenkeuken bijvoorbeeld. Er is voor iedere vakantie Ardennen wel een passend huisje te vinden met de juiste ligging en beste faciliteiten. Ook op een afgelegen plek, aan een rivier of midden in het bos.

Huisje Ardennen 6 personen, hond toegestaan

In de meeste 6 persoons huisjes en chalets Ardennen zijn huisdieren toegestaan. Het aantal honden dat welkom is, is meestal per huisje Ardennen, 2. Er zijn echter chalets, bungalows en huisjes Ardennen 6, 7, 8 personen te huur waar 3, 4 of 5 huisdieren toegelaten worden.

Bungalowspecials met hond banner

vakantie met hond Ardennen

Chalet Ardennen 6 personen

Je kunt ook kiezen voor een chalet Ardennen. Wat dacht je van het huren van een 6 persoons chalet Ardennen met overdekt terras, omheinde tuin, kampvuurplaats en buitenkeuken? Zo een 6 persoons chalets zal meestal 2 of 3 slaapkamers hebben. Wil je wat ruimer zitten en slapen? Huur dan een chalet Ardennen voor 8 personen. Dan heb je meer ruimte en privacy.

6 persoons huisje Ardennen geschikt voor mindervaliden

In de Ardennen zijn ook mindervaliden huisjes voor 6 personen te huur. Dit zijn aangepaste huisjes Ardennen die zowel rolstoel als rollator geschikt zijn. Ze hebben namelijk geen drempels. Deze mindervaliden huisjes Ardennen hebben vaak een woonprogramma op de begane grond en een aangepaste badkamer en verhoogd toilet. Ze zijn meestal ook geschikt voor gehandicapten of personen met een fysieke beperking. Ook elders in België vind je aangepast huisjes en bungalows voor mindervaliden. Voor een rolstoelvakantie België. Vind hier alle aangepaste huisjes en bungalows België

mindervalide man in de Ardennen

Huisje Ardennen 6 personen aan een viswater huren

Je kunt ook een huisje 6 personen Ardennen aan een viswater huren. Er zijn zelfs 4, 6 en 8 persoons huisjes Ardennen met vissteiger te huur. Ideaal als je bijvoorbeeld in het kader van een vriendenweekend België een hengeltje wilt uitgooien en wilt overnachten in een huisje Ardennen aan een viswater.

vissen op eigen vissteiger

Wellness bungalows Ardennen 6 personen

In de Ardennen zijn ook wellness bungalows te huur, ook voor 6 personen. Zo een 6 persoons wellness bungalow Ardennen kan bijvoorbeeld een privé sauna hebben maar ook meerdere wellness faciliteiten. Huur bijvoorbeeld een wellness bungalow Ardennen met sauna en hottub of bubbelbad en sauna. Genieten in je eigen wellness accommodatie.

Welke plaatsen moet je tijdens je vakantie Ardennen gezien hebben?

Tijdens je vakantie Ardennen wil je natuurlijk ook interessante plaatsen zien. Zo isDinant een interessante plaats en is ook Malmedy een trekpleister. Als je van wellness en natuurlijke bronnen houdt, moet je Spa bezocht hebben. Spa staat ook bekend om het natuurlijke mineraalwater.

Last minute aanbiedingen Ardennen 6 personen

Het is meestal mogelijk een 6 persoons chalet, bungalow of huisje Ardennen op last minute basis te huren. Met een korting die kan oplopen tot ruim 30 %. Voor een vakantie met 6 personen en 3 honden in de Ardennen wordt afgeraden te wachten op interessante last minute aanbiedingen. Vakantiehuisjes Ardennen 6 personen en 3 honden zijn beperkt in aanbod.

Center Parcs in de natuur banner