In deze chalets en huisje Ardennen worden honden toegelaten

Boek een huisje Ardennen met hond. Voor een luxe of goedkope vakantie met hond Belgische Ardennen of Ardennen Luxemburg. Goedkope huisjes Ardennen met hond op vakantieparken of particulier. Tot 3 honden toegelaten in deze huisjes Ardennen.

heerlijke huisjes ardennen banner

Waarom hier een huisje Ardennen met hond boeken?

Omdat je hier de meest hond vriendelijke huisjes en chalets Ardennen vindt. Ook huisjes Ardennen met hond en omheinde tuin. En dan ook nog eens comfortabel en betaalbaar. Omdat de meeste van deze unieke huisjes Ardennen midden in de natuur liggen en er rond deze huisjes veel wandelgebieden zijn, is het extra aantrekkelijk voor een vakantie Ardennen met de hond. Ook zijn er fijne wellness huisjes met hond Ardennen te huur. Huisjes Ardennen met sauna, jacuzzi of bubbelbad bijvoorbeeld.

Altijd last minute aanbiedingen in de Ardennen

Indien je een goedkoop huisje met hond Ardennen wil boeken, kan je eens kijken naar de last minute aanbiedingen.
Ook in last minute huisjes en chalets Ardennen worden 1, 2 of 3 honden toegelaten.


Huisje met hond Ardennen huren?

Wie op zoek is naar huisjes Ardennen waar honden toegelaten worden, heeft in grote lijnen 2 mogelijkheden. Particuliere huisjes met hond Ardennen en vakantieparken in de Ardennen waar honden toegestaan zijn. Met name voor het aantal honden welke in deze vakantiehuisjes Ardennen toegelaten worden, is dit onderscheid van belang.

Particuliere huisjes Ardennen honden toegelaten

Bij particuliere vakantiehuisjes Ardennen zijn meestal 1 á 2 honden welkom. Er zijn echter ook particuliere huisjes met hond Ardennen waar wel 3 of honden per accommodatie welkom zijn. En dat is prettig als je 3 of 4 huisdieren hebt en met je honden een vakantie, midweek of weekendje weg Belgische Ardennen wilt boeken. Houd er wel rekening mee dat je ook bij particuliere huiseigenaren meestal een vergoeding per hond per nacht betaalt. Soms echter, is het verblijf van de de honden gratis.

vakantie met hond Ardennen

Chalet Ardennen met hond huren

Wie voor vrijheid kiest en een huisje met hond Ardennen midden in de natuur, kiest voor een chalet Ardennen met hond. Meestal gelegen in het bos, in de heuvels en bijna altijd vrij gelegen. Omdat je met een vakantie met hond Ardennen, ruimte om je heen nodig hebt. Is een chalet Ardennen ideaal. En al helemaal als je een chalet Ardennen met omheinde tuin kunt huren.

Vakantieparken Ardennen, honden welkom

Bij diverse vakantieparken in de Ardennen zijn huisdieren zoals honden welkom. Wel is het aantal honden per huisje, chalet of bungalow Ardennen meestal gemaximeerd tot 2 en betaal je net zoals bij het huren van een particulier huisje Ardennen een vergoeding per hond per nacht. Op alle huisdiervriendelijke parken Ardennen gelden wel regels voor honden. Denk aan het los mogen lopen van honden, restaurant bezoek, huisregels voor in de accommodaties en meer. Deze regels voor huisdieren kunnen per park Ardennen verschillend zijn.

Huisjes honden toegelaten Ardennen met privé sauna

Er zijn ook wellness huisjes Ardennen met hond en privé sauna te huur. Meestal gaat het dan om een infra rood sauna maar in een aantal particuliere huisjes Ardennen waar honden toegelaten, tref je soms ook een Finse sauna aan. Daarnaast zijn er huisjes met hond Ardennen die over een privé sauna en bubbelbad of hottub beschikken. Dat zijn wellness huisjes met hond Ardennen die voor velen favoriet zijn. Vind hier een huisje Ardennen met sauna

vakantie met baby en hond in de Ardennen

Huisjes Ardennen honden toegelaten en omheinde tuin

In diverse huisjes met omheinde tuin Ardennen worden honden toegelaten en dat is extra fijn op vakantie gaan met je huisdier. In een huisje met omheinde tuin voelen honden zich prettige en veilig. En weglopen kan niet als de tuin goed omheind is. Ook voor een vakantie met kinderen Ardennen is een huisje of chalet met goed afgesloten tuin ideaal.

Last minute huisjes Ardennen met huisdier

In veel last minute huisjes met huisdier Ardennen zijn honden welkom. Ook in deze huisjes Ardennen met hond worden tot 2, 3 of 4 honden toegelaten als het particuliere huisjes Ardennen betreft. Indien je een last minute Ardennen met hond op een vakantiepark boekt, zal het aantal honden ook weer beperkt zijn tot 1 of 2. Je boekt je last minute huisje Ardennen met hond online en wel tot 1 dag voor vertrek.


Center Parcs in de natuur banner