Luxe wellness huisje Ardennen

Een luxe wellness huisje Ardennen huren

Relaxen in de Ardennen? Wie een luxe wellness huisje Ardennen wil huren, vindt hier het meest aantrekkelijke en betaalbare aanbod. Van een wellness huisje Ardennen met privé sauna of jacuzzi tot een luxe huisje Ardennen met privé zwembad en bubbelbad. Genieten van je luxe wellness huisje in de Hoge of Lage Ardennen.

heerlijke huisjes ardennen banner

Luxe wellness huisje Ardennen met hond

De Ardennen zijn een populaire bestemming voor een vakantie, midweek of weekendje weg met de hond. In de meeste wellness huisjes en bungalows Ardennen zijn huisdieren toegestaan. Of je nu een goedkoop wellness huisje met hond Ardennen zoekt of een luxe wellness bungalow Ardennen met sauna, hond en privé zwembad. Je vindt de beste deals en last minutes met hond Belgische Ardennen hier.

Bungalowspecials met hond banner


Last minute wellness huisjes Ardennen

Het aanbod wellness vakantiehuisjes in de Ardennen is groot. Je kunt daarom bijna altijd een last minute huisje Ardennen boeken met één of meerdere wellness faciliteiten. Zelfs natuurhuisjes Ardennen met jacuzzi en privé buiten zwembad. Vind hier een last minute huisje Ardennen met zwembad

samen in de jacuzzi in het bos

Luxe wellness huisje Ardennen 2 personen vinden

Op zoek naar een romantisch wellness huisje Ardennen voor 2 personen? Een luxe huisje Ardennen met infraroodsauna en sfeerhaard bijvoorbeeld? Of een 2 persoons wellness huisje Ardennen met jacuzzi of bubbelbad? Ons aanbod 2 persoons huisjes in de Ardennen met één of meerdere wellness faciliteiten is groot en gevarieerd. Ook in de bossen of aan het water.

Luxe vakantieparken Ardennen met wellness faciliteiten

Je vindt in de Ardennen enkele luxe parken met wellness faciliteiten. Eén van die parken is Landal Village l’Eau d’Heure in de Ardennen, Wallonië. Dit is een wellness vakantiepark Ardennen met een Beauty & Wellness-centrum en tennisbanen. Ideaal park om er bijvoorbeeld een vriendinnenweekend Ardennen te vieren. Met name door het beauty en wellnes centrum. Weliswaar zijn hier géén wellness bungalows of huisjes te huur. De aanwezigheid van het wellness centrum kan ook een reden zijn om hier een huisje Ardennen te boeken.

Luxe wellness huisjes Ardennen 4 personen

Op zoek naar een huisje Ardennen 4 personen met bubbelbad, spa of jacuzzi? Of een huisje Ardennen 4 personen met zwembad en infrarood sauna? Het aanbod vier persoons wellness huisjes in met name de Vlaamse en Belgische Ardennen is groot. Huisdieren zijn veelal welkom. De meeste van deze luxe relaxhuisjes hebben 2 slaapkamers.

vakantiehuis met zwembad en sauna

6 persoons huisje Ardennen huren

Indien je met 5 of 6 personen bent, kan je het beste een 6 persoons wellness huisje of bungalow Ardennen huren. Dit type luxe wellnes accommodaties heeft meestal 2 of 3 slaapkamers. Boek bijvoorbeeld een Natuurhuisje Ardennen 6 personen met privé sauna en open haard of een wellness huisje 6 personen met hond en jacuzzi. Voor 6 personen zijn er veelal ook wel last minute Ardennen mogelijkheden.

Wellness huisje Ardennen 8 personen huren

Het is ook mogelijk een 8 persoons wellness huisje Ardennen te huren. Ook in de omgeving van Malmedy of La Roche en Ardenne. Deze luxe vakantiehuisjes Ardennen voor 8 personen hebben 2 tot wel 4 slaapkamers. Meestal met infrarood sauna of bubbelbad. Soms met privé zwembad en jacuzzi. Deze 8 persoons, luxe huisje in de Ardennen zijn ook veelal goedkoper als last minute te boek. Echter, in het hoogseizoen is de kans op een last minute Ardennen 8 personen wel aanzienlijk kleiner.

ontspannen in een bubbelbad

Goedkoper wellness huisje Ardennen huren?

Een wellness huisje Ardennen hoeft niet duur te zijn. Zeker niet as je deze in het voorjaar of najaar boekt. En wist je dat een chalet Ardennen meestal nog goedkoper is? Boek bijvoorbeeld een chalet Ardennen met privé sauna

Center Parcs in de natuur banner