Wellness huisje Ardennen

Een wellness huisje Ardennen huren

Op zoek naar een wellness huisje Ardennen? Een huisje Ardennen met sauna, bubbelbad of hottub? Of een huisje Ardennen met whirlpool of ligbad? Je vindt bij ons de mooiste wellness huisjes Ardennen. Ook een 2 persoons wellness huisje Ardennen met hond.
Of een wellness huisje of villa Ardennen met zwembad

heerlijke huisjes ardennen banner

Wellness huisje Ardennen 2 personen

Een huisje Ardennen 2 personen huren? Maar dan wel met aantrekkelijke wellness faciliteiten? Bij ons keuze genoeg. Huur bijvoorbeeld een wellness huisje Ardennen 2 personen met infrarood sauna of kies voor een huisje Ardennen met hottub. Ideaal als je een weekendje of midweek Ardennen wilt beleven met zijn 2 en behoefte hebt aan extra ontspannings mogelijkheden in en rond je wellness vakantiehuis Ardennen. Overigens, een wellness huisje in de Ardennen voor 2 personen heeft meestal 1 slaapkamer. Misschien een overweging om een 4 persoons wellness huisje Ardennen te boeken.

villa met bubbelbad en zwembad

Bungalowspecials met hond banner

Wellness huisjes Ardennen voor 4 personen

Een huisje Ardennen 4 personen huren? Maar dan wel met één of meer wellness faciliteiten? Welless huisjes Ardennen 4 personen hebben meestal 2 slaapkamers en dat biedt meer mogelijkheden om met meer dan 2 personen een weekendje, midweek of vakantie Ardennen door te brengen. Je kunt een 4 persoons vakantiehuisje Ardennen met privé sauna of bubbelbad huren maar een ligbad in je huisje Ardennen is ook al prettig. Huur een particulier huisje Ardennen 4 personen of een huisje of 4 persoons chalet op een wellness park Ardennen met sauna en zwembad.

Wellness huisje Ardennen 6 personen

Een 6 persoons wellness huisje Ardennen heeft 2 of 3 slaapkamers en kan ook gehuurd worden door een groep van 4 of 5 personen. Je hebt in een huisje Ardennen 6 personen gewoon meer ruimte dan in een 4 of 5 persoons vakantiehuisje in de Ardennen. Een huisje Ardennen voor 6 personen hoeft niet duurder te zijn dan een 4 of 5 persoons huisje Ardennen. Indien je een huisje Ardennen voor 6 personen last minute weet te boeken, betaal je zelfs nog minder dan een kleiner huisje. Dat heeft alles te maken met de eventuele last minute korting.

Welk wellness huisje 6 personen kies jij?

Je kunt bij ons een 6 persoons wellness huisje Ardennen huren met privé sauna, bubbelbad, whirlpool of hottub maar bijvoorbeeld ook een wellness huisje Ardennen 6 personen met bubbelbad én privé sauna huren. Ideaal als je een wellness weekend Ardennen met 4, 5 of 6 personen wilt boeken.

vakantiehuis met zwembad en sauna

Last minute wellness huisjes Ardennen

Op zoek naar een goedkoop huisje Ardennen maar dan wel met één of meer wellness faciliteiten? Probeer, al je op zoekt bent naar een goedkoop huisje Ardennen met sauna, whirlpool, bubbelbad of hottub, een last minute vakantiehuisje Ardennen te huren. Soms tot 40 % goedkoper dan een niet last minute huisje.

Center Parcs in de natuur banner