Belgische Ardennen huisje

Een Belgische Ardennen huisje huren voor 2 tot 8 personen

Uniek en betaalbaar aanbod. Ook voor huren van een Belgische Ardennen huisje midden in het bos, op een vakantiepark of met sauna, bubbelbad of hottub. De hond is in de meeste huisjes Belgische Ardennen welkom. Boek jouw unieke Ardennen huisje in België nu online. Voor een vakantie Belgische Ardennen midden in de natuur.

heerlijke huisjes ardennen banner

Boomhut Ardennen huren

Niet veel mensen weten dat je ook een boomhut Ardennen kunt huren. Geweldig als je op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie Ardennen of romantisch weekendje weg Ardennen met zijn 2. In een boomhut ben je zo goed als één met de natuur. En dat op hoogte in de Belgische Ardennen.

boomhut ardennen

Bungalowspecials met hond banner

Belgische Ardennen huisje met zwembad

Op zoek naar een vakantiehuisje Belgische Ardennen met privé zwembad? Diverse van onze huisjes, chalets en villa’s hebben een privé zwembad. Ook is het mogelijk een huisje Belgische Ardennen te huren op een park met zwembad. Je deelt het zwembad van het park dan met andere gasten. Dit in tegenstelling tot een particuliere huisje Belgische Ardennen met zwembad voor alleen gebruikt.

prive zwembad bij vakantiehuis

Last minute huisje Belgische Ardennen

Belgische Ardennen huisje boeken op last minute basis? Je kunt meestal nog tot 1 dag voor vertrek een bungalow, chalet of huisje Ardennen België, last minute boeken. Een last minute huisje Ardennen is meestal tot 30 % voordeliger. Omdat het aanbod vakantieverblijven in de Belgische Ardennen groot en gevarieerd is, is er altijd we een Belgische Ardennen huisje last minute van 2 tot 8 personen beschikbaar. Grote groepen echter kunnen beter niet wachten op een aanbieding groepshuis Ardennen. Dan is de beschikbaarheid niet gegarandeerd.


Belgische Ardennen huisjes met hond

Vakantie, weekend of midweek met de hond in de Belgische Ardennen. Goed idee. In veel van onze huisjes en chalets Ardennen zijn huisdieren welkom. Een Belgische Ardennen huisje met hond huren, doe je met 1, 2 of 3 huisdieren. Wat dacht je van een midweek in een Belgische Ardennen huisje met omheinde tuin, privé sauna en ligbad? Hoe meer voorzieningen, hoe meer mogelijkheden een leuke en ontspannen vakantie met hond Belgische Ardennen te vieren.


vakantie met hond Ardennen

Huisje Belgische Ardennen 2 personen

De meeste mensen die er een weekendje op uit gaan België, boeken een Belgische Ardennen huisje 2 personen. Dit type huisjes is vaak verscholen in het bos maar vind je ook op diverse vakantieparken Ardennen. Er is dus altijd wel een huisje Belgische Ardennen 2 personen beschikbaar, ook op een park met speeltuin en zwembad of op een bungalowpark Ardennen 50 of 55 plussers.

Belgische Ardennen huisjes met wellness

Een vakantie vieren in de Ardennen doe je meestal om actief bezig te zijn maar is ook een moment om je rust te pakken en te ontspannen. Vandaar dat veel mensen er voor kiezen een Belgische huisje Ardennen met sauna, jacuzzi of hottub te huren. Deze zogenaamde wellness huisjes Ardennen zijn vooral gewild in de voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie en met Kerstmis.

ontspannen in een bubbelbad

Romantisch weekendje weg Ardennen

Maar ook voor een romantisch weekendje weg Ardennen met zijn twee is zo een huisje Belgische Ardennen uitermate geschikt. Genieten in de Belgische Ardennen van een actieve en wellness vakantie. Het is allemaal mogelijk.

Center Parcs in de natuur banner