Huisje Ardennen 3 personen

Een huisje Ardennen 3 personen huren.

Goedkoop een huisje Ardennen 3 personen huren, doe je via ons.
Midden in het bos, in een beschermd natuurgebied. Rust, ruimte en natuur zijn de kernwoorden van een vakantie in de Belgische Ardennen.

Groot aanbod huisjes Ardennen 3 personen

Is een huisje Ardennen 2 personen wat krap en een huisjes Ardennen 7 of 8 personen veel te groot? Ben je alleen of met 2 of 3 personen? Je kunt bij ons ook een huisje Ardennen 3 personen en 2 of 3 slaapkamers huren. Ook 4, 5 en 6 persoon huisjes Ardennen zijn voor 3 personen te huur. Als je een vakantiehuisje Ardennen zoekt, geschikt voor 3 personen en met optimale privacy.

Malmedy midden in de Ardennen

Particulier huisje Ardennen voor 3 personen huren

De meeste 2, 3 en 4 persoons huisjes Ardennen zijn particulier eigendom, zelf huisjes en chalets Ardennen op kleinschalige vakantieparken. De meeste 3 persoons huisjes Ardennen zijn geheel vrijstaand en zijn zogenaamde Natuurhuisjes. Deze Natuurhuisjes Ardennen, liggen en zoals de naam al zegt in de Ardennen en midden in de natuur. Het zijn huisjes met warmte en charme. Het zijn van die vakantiehuisjes verscholen in het bos en soms aan de rand van een natuurgebied of rivier. Je vind deze huisjes Ardennen bijvoorbeeld in La-Roche-en -Ardenne en omgeving. Het hart van de Ardennen.

3 persoons huisje Ardennen met hond huren

Een chalet of huisje met hond Ardennen huren en dan het liefst waar ruimte genoeg is voor 3 personen en de hond? In veel van onze 3, 4, 5 en 6 persoons chalets en huisjes Ardennen zijn huisdieren toegestaan en is ruimte genoeg voor 3 personen, zelfs als ieder een eigen slaapkamer met eigen sanitair wenst. In deze chalets Ardennen zijn 2 huisdieren toegestaan.

meisje fiets met hond in de Ardennen

Huisje Ardennen 3 personen met eigen sauna

Dat is genieten. In een huisje Ardennen met privé sauna. Indien je met 3 personen een huisje of chalet Ardennen met privé sauna wilt boeken, let er dan op voor hoeveel personen de infraroodsauna bedoeld is. Indien je met 3 personen tegelijk gebruik wilt maken van de sauna, is het zaak een huisje Ardennen te boeken met een sauna welke groot genoeg is voor jullie alle 3.

vakantiehuis met zwembad en sauna

Huisje met sauna huren op vakantiepark Ardennen

Een alternatief is een huisje Ardennen 3 personen op een vakantiepark te huren met sauna. Een gemiddelde sauna op een vakantiepark is geschikt voor zo een 6 tot 12 personen. Je moet dan wel de sauna met andere gasten van het park delen.